TurbulenT: De eerste namen!

Door Hans Hilberts op 27 juli 2005 - 13:28 1 Op donderdag 20 oktober 2005 vindt het festival TurbulenT plaats in de Hoeksche Waard. De organisatie maakt vandaag de eerste namen bekend en zal rond augustus de rest van de namen onthullen. De exacte locatie van het festival is Alcazar Pleasure Village in Puttershoek.

Het festivalprogramma van TurbulenT zal bestaan uit een aanbod van professionals en amateurs uit verschillende disciplines: theater, muziek, poëzie, cabaret, dans, film en video, beeldende kunst en sport.

De bezoeker kan zowel passief als actief deelnemen aan het festival doormiddel van workshops en activiteiten. Op de dag zelf zullen naast diverse workshops zo’n 18 acts en activiteiten te bewonderen zijn. Tevens zal de finale van de bandcompetitie BandBlast op het festival plaatsvinden.

Bevestigde namen en activiteiten die te zien zullen zijn:

Brace, VanKatoen, Eboman, Comedy Explotion en Holland Animation Film Festival.

Ook vindt er een Panna Knock-Out Tournament plaats en zal er een Playstation Game-Zone zijn. Verder zullen er workshops breakdance, VJ
(Eboman), DJ (DJ Flipjack), Rap en Streetdance te volgen zijn en zullen er
door het hele complex verschillende side-activiteiten plaatsvinden.

Voor meer over het TurbulenT festival: TurbulenT 2005


!!!

LOWLANDS: !!! VERVANGEN DOOR DE BAND ARSENALHelaas heeft de band !!! Lowlands moeten afzeggen wegens een blessure. Het...

Lowlands2005

VOORLOPIG LOWLANDS BLOKKENSCHEMA BEKEND Dat Festivalinfo niet zo groot was geworden zonder de vele mensen die...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.