Free Your Mind moet verhuizen

Door Marz667 op 27 maart 2012 - 10:50 1 Door meningsverschillen tussen de eigenaar van de Arnhemse Stadsblokken en de gemeente Arnhem zijn alle evenementen op de terrein per direct verboden. De grondeigenaar heeft alle organisatoren de toegang tot het terrein ontzegd.

In goed overleg met alle betrokken diensten, gemeente en Rijkswaterstaat wordt Free Your Mind Festival op zaterdag 2 juni aanstaande ongeveer 100 meter verplaatst naar het grasveld in de Groene Rivier, naast het oude terrein.

Naast het stofvrije terrein is de infrastructuur beter voor de verkeersstromen van zowel auto's, fietsers als voetgangers. Ook de indeling van het terrein wordt overzichtelijker. De uiteindelijke line-up wordt maandag 2 april bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dauwpoplogo 092

DAUWPOP MAAKT ONGEKEND TALENT-FINALISTEN BEKENDDauwpop heeft de Ongekend Talent-finalisten bekend gemaakt. Rupert Blackman,...

architectsbandnews1

ARCHITECTS, SUICIDE SILENCE E.A. NAAR DOUR Architects, Suicide Silence, Suicidal Tendencies, Caliban, Punish Yourself,...

REACTIES

Avatar zizou
di 27 mrt 2012 11:01

zizou oeps..gps gegevens wijzigen...

 -1
Avatar Guidovm
di 27 mrt 2012 23:52

Guidovm Naast het stofvrije terrein is de infrastructuur beter voor de verkeersstromen van zowel auto's, fietsers als voetgangers. Ook de indeling van het terrein wordt overzichtelijker. De uiteindelijke line-up wordt maandag 2 april bekend gemaakt.

Hahah met 100 meter verschil!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.