Oranjedagen en Bevrijdingsdag Enschede

Door Freya op 29 maart 2012 - 12:17 1 Absolutely Queensnight, Koninginnedag Enschede en Bevrijdingsdag Enschede zijn dit jaar de festivals die tijden de Oranjedagen en op Bevrijdingsdag plaatsvinden. Absolutely Queensnight viert dit jaar op 29 april haar zevende editie. Artiesten op het podium zijn o.a. La Fuente & MC Gee, Sidney Samson en East&Young. Voor het eerst is er een muntenactie van toepassing op dit festival. Munten kun je bestellen voordat het festival begint. Bij 15 munten krijg je 5 euro korting op een kaart voor Freshtival of Fantasy Island op 27 mei en 2 juni te Enschede.

Koninginnedag vindt natuurlijk plaats op 30 april en deze dag zal in het teken staan van veel muziekstijlen. Artiesten die een optreden op Koninginnedag geven zijn o.a. Jody Bernal en MC Sherlock.

Tot slot vindt Bevrijdingsdag Enschede plaats op 5 mei op het terrein van Universiteit Twente. Artiesten die optreden zijn o.a. Feest DJ Ruud en Sunnery James & Ryan Marciano.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TRaum_news

T. RAUMSCHMIERE E.A. NAAR GOD SAVE THE QUEEN T. Raumschmiere, Mark Foggo, Gewapend Beton, Eindbaas, This Routine is Hell,...

zztopnieuws

ZZ TOP, TRIGGERFINGER E.A. VOOR SUIKERROCK ZZ Top, Triggerfinger, Ozark Henry en Daan komen naar Suikerrock. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.