013 presenteert lokaal talent op Bevrijdingsdag

Door SaskiaL op 11 april 2012 - 17:18 1 Het weekend van 5 en 6 mei staan voor het Tilburgse poppodium 013 in het teken van lokaal talent. Festival No Sleep vindt dat weekend plaats. Er worden optredens gegeven in de Kleine Zaal en Stage01 van 013.

Bevrijdingsdag (zaterdag 5 mei) is de dag van No Sleep DJ Bash. Deze dag geven achttien lokale DJ talenten een optreden in de meest uiteenlopende genres.

Dandy J, La Petite Folie, Cintasoul, Schoolplein, Chili Con Fusion (DJ-set), Pejiej, Hen-C, Tagteam Dub, Lemontrip, Raymond Bloomberg, Soulsonic, Vlieg En De Keep, Ordure, Wrench, Sasquatsch, Michael Johnson, RVDL, Marlon Penn (host), MC Mster (host), VJ VeeMee (VJ) en Glitterende Eenhoorn & Menah (VJ) zijn deze dag aanwezig. Ook treedt er een special guest op.

De volgende dag vindt No Sleep 'Til Burg plaats. Waar het op zaterdag de dag van de lokale DJ's is, is het zondag de dag van de bands. Ook hier gaat het weer om uiteenlopende genres.

Deze dag is het de beurt voor Mercy Seat, Station Nevada, Yama, Fly Sparks, Jacky Checker, Pelgrim, Jersey Devil, Slakkengang, The Light Brigade, To Twelve, Margot Zoer en Drain Atlantis.

De entree van dit festival is gratis.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pinkpop2010logo.jpg28

NIEUWE NAMEN EN AFZEGGER PINKPOPMoss, Jonathan Jeremiah en The Bosshoss zijn toegevoegd aan het...

valtifestnews.gif

VOORVERKOOPINFO VALTIFEST BEKEND Zaterdag 1 september vindt Valtifest plaats op het NDSM terrein te Amsterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.