Qlimax 2005: Alles wat je moet weten

Door Marz667 op 06 november 2005 - 20:14 1 Over twee weken is het alweer zover. Het jaarlijkse Q-Dance feest Qlimax zal plaatsvinden in de Gelredome in Arnhem. Hieronder nog een aantal punten en tips voor de bezoekers.

Uitverkocht
Qlimax is uitverkocht. Kaarten zijn nergens meer verkrijgbaar. Indien je via zwarte handel een kaartje koopt; deze kan vals zijn, de kaart wordt bij de kaartcontrole eruit gefilterd en je komt er dus niet mee binnen! Zorg dat je er de volgende keer op tijd bij bent..

Kluisjes
Net als afgelopen jaar zijn er in plaats van een garderobe bij Qlimax alleen kluisjes te huur. Als je je sleutel afhaalt, betaal je € 5,- borg. Dit bedrag krijg je zodra je je sleutel weer inlevert weer terug. De prijs voor het kluisje is afhankelijk van de grootte van het kluisje. Uiteraard kun je het kluisje delen met je vrienden. Als je een sleutel hebt gehaald leg je zelf je spullen in het kluisje. Na afloop haal je je spullen er weer uit en lever je de sleutel weer in. Houd er rekening mee dat je niet tussendoor in je kluisje terecht kunt!

Legitimatie en leeftijd
Zoals gebruikelijk zal er bij de ingang streng op legitimatie en leeftijd gecontroleerd (moeten) worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, id-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Minimum leeftijd is zoals altijd 18 jaar!

Camera’s
Op Qlimax is het toegestaan een digitale camera mee te nemen. Let wel; videocamera's met tape en grote DSLR camera's mogen NIET meegenomen worden!

Drugs
Qlimax moet zich conformeren aan het lokale beleid in Arnhem, dat is zero-tolerance.. Pas dus op met wat je meeneemt.. Veel mensen vragen zich af wat ‘zero-tolerance’ precies inhoudt, dat betekent dat de gemeente Arhem geen enkele vorm van geestverruimende middelen toe wilt staan. Ook je wiet mag officieel dus niet mee naar binnen..

Parkeren
Parkeren geschiedt bij het Gelredome en in de nabije omgeving (alles op loopafstand) van het stadion. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op, anders loop je grote kans dat je auto weggesleept wordt! Probeer vroeg te komen, ontwijk de drukte.

Extra treinen
Je kunt prima met de trein naar Qlimax. Vanaf station Arnhem rijden pendelbussen naar Gelredome.
NS en Syntus rijden op zondagochtend 20 november extra treinen vanaf station Arnhem naar diverse bestemmingen.

Arnhem - Amsterdam Centraal, vertrek om 07.08 uur
Arnhem – Ede Wageningen - Utrecht Centraal, vertrek om 07.41 uur
Arnhem – Nijmegen – ’s Hertogenbosch, vertrek om 07.22 uur en 07.52 uur
Arnhem – Zutphen - Zwolle, vertrek om 08.11 uur
Utrecht Centraal – Rotterdam Centraal, vertrek om 07.50 uur
Arnhem – Tiel, vertrek om 07.49 uur
Arnhem – Doetinchem, vertrek om 07.36 uur

Ga goed voorbereid op reis!
Koop een weekendretour bij de kaartautomaat.
Raadpleeg www.ns.nl voor exacte treintijden en een compleet reisadvies.

Pendelbussen
Van en naar station Arnhem worden er pendelbussen ingezet. De kosten zijn € 2,50, de bussen rijden de gehele avond en nacht door.

VIP
Met een VIP-kaart heb je de volgende voordelen ten opzichte van de rest van de bezoekers:
- Aparte ingang
- Gratis kluisjes (in de VIP-room)
- Een VIP-lounge met aparte DJ’s; DJ Dee-D, The Abyss, DJ Dragan, Jeff Bounce vs. Mike Heart & Diego Noriega.
- Eigen toiletten
- Gratis luxe fruitbar
Meld je met je VIP-kaart bij de VIP-ingang.

Let op jezelf… En op een ander.
Een nacht feesten doet meer met je dan je denkt. Kom daarom voorbereid naar Qlimax toe. Drink en slaap genoeg en houd er rekening mee dat het ’s avonds, maar vooral ’s ochtends inmiddels erg koud kan zijn. Tot slot is ons motto altijd ‘samen uit samen thuis’, let dus op je vrienden en elkaar!

Klik hier voor meer informatie over Qlimax 2005


bospop

BOSPOP 2006: SIMPLE MINDS, SIMPLY RED EN MEER!Nu al Bospop 2006 info?? Dat kan alleen maar betekenen dat de organisatie al...

taxitotheocean-stnieuws

WINNEN: HET NIEUWE ALBUM VAN TAXI TO THE OCEAN Gestoken in een prachtige hoes en vol met een 'Rijk Geluid', zoals ze het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.