Ruim duizend nieuwe kaarten in de verkoop voor Awakenings

Door SaskiaL op 05 juni 2012 - 12:53 1 Het uitverkochte festival Awakenings gooit aankomende donderdag nieuwe kaarten in de verkoop. Dat meldt de organisatie vandaag op de website.

Het festival laat weten expres kaarten achter gehouden te hebben, om de zwarthandel te frustreren. Tegenover 3voor12 vertelt Awakenings-woordvoerder Maarten van Beusekom dat het waarschijnlijk om tussen de 1000 en 1500 kaarten gaat. Op dit moment worden illegaal aangeschafte kaarten nog ongeldig gemaakt, waardoor het aantal nog niet met zekerheid te noemen is.

In tegenstelling tot de nieuw vrijgekomen kaarten voor Lowlands is het lage btw-tarief nog niet van toepassing op Awakenings. Dit in verband met de datum. Awakenings vindt op 30 juni plaats, wat een dag voor het ingaan van de verlaging van het btw-tarief op podiumkunsten is.

Per persoon worden maximaal twee kaarten verkocht. Aankomende donderdag om 18:00 uur worden de kaarten vrijgegeven via de website van Awakenings.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



deaffairenews.jpg

BART CONSTANT EN MEER VOOR DE-AFFAIRENijmeegs festival de-Affaire maakt vandaag 31 nieuwe namen bekend. Zo staan...

Blaudzunnews

BLAUDZUN EN MEER OP TERUGKEREND SUMMER SQUARE Na een onderbreking van een jaar keert Summer Square terug op de Hengelose...

REACTIES

geen avatar
wo 06 jun 2012 12:09

bubbels Dit verhaal is de reinste onzin zo werk je de handel juist in de kaart. Dit zijn gewoon kaarten die niet betaalt zijn door derden.Nu worden de handelaren in een kwaad daglicht gezet terwijl hier do organisatie helemaal fout zit. Heb zelf ook dure kaarten moeten kopen. Jullie hadden dit ook direct bekent kunnen maken dat er nog kaarten kwamen dan had je de handel aan gepakt. Klote organisatie.

 -1
Avatar Guidovm
do 07 jun 2012 00:47

Guidovm Mot je je commerciele kaartje maar op tijd halen Bubbels!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.