Holland Festival gratis te bezoeken

Door SaskiaL op 05 juni 2012 - 15:52 1 Het sluitende concert van het Holland Festival met het Simón Bolívar Symphony Orchestra wordt live uitgezonden op een groot scherm in het Oosterpark. Dat maakt het Holland Film Festival vandaag bekend.

Het slotconcert vindt 28 juni plaats in het Amsterdamse Concertgebouw, maar is al uitverkocht. Een paar dagen eerder is de opera Parsifal vanuit het Muziekgebouw ook te volgen op een scherm in het park in Amsterdam-Oost.

Beide evenementen zijn gratis toegankelijk. Naast deze concerten in het Oosterpark organiseert het Holland Festival nog zestien gratis voorstellingen. Zo zijn er 9 en 10 juni gratis concerten en lezingen in het Muziekgebouw aan 't IJ, onder meer Slagwerk Den Haag speelt daar een selectie van zijn werken.

Het Holland Festival is sinds 1947 het toonaangevende internationale podiumkunstenfestival in Nederland. Het presenteert een mix van grote namen en gedurfde experimenten. Het festival wil kwaliteit laten zien en horen die het Nederlandse publiek nergens anders kan beleven.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rsz_awkward_i

AWKWARD I EN MEER VOOR SCHEMERLAMP FESTIVAL Awkward I, Low Tide Island, Mathijs Leeuwis, Katía en Chris O. Kikić zijn...

pitch3

LAATSTE NAMEN PITCH BEKEND Grote Prijs van Nederland-winnaar Presk, Chagall, Krampfhaft, SHMLSS, Job...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.