UPDATE: Veel festivalnieuws: Paaspop, Groezrock...

Door Kristtothemax op 24 november 2005 - 20:25 1 Met Pasen starten traditioneel de outdoor festivals. Dat er inmiddels namen bekend worden voor festivals die al in april gehouden worden, is niet verwonderlijk. Paaspop te Schijndel heeft hardcore act Ramallah en rockabilly grootheid Reverend Horton Heat vastgelegd voor optredens, zo blijkt uit sites van de touragent, respectievelijk de band in kwestie. Ramallah speelt op 30 april (komend jaar wordt koninginnedag gevierd op 29 april) ook op De Arnhem Hardcore Meeting in de Goudvishal.

Bij Groezrock programmeert men lekker door. Ook de Groezrock veteranen van Sick Of It All zijn aan de line-up toegevoegd. UPDATE: De Zweedse hardcore legendes Raised Fist zullen de B2B Stage flink laten schudden dit jaar. Ook Eindhovense Rockcity helden Peter Pan Speedrock zullen zich op Groezrock vertonen.

Verder komt Arrow Classic Rock met George Thorogood and the Destroyers op de proppen.

De Vlaamse rockers van El Guapo Stuntteam, zullen 14 Mei te zien zijn op Mama's Pride te Geleen, en naast de eerder bekend gemaakte acts Saxon en After Forever aantreden op het Rockweekend te America (ook in Limburg). Dezelfde dag, 22 april, doen ze ook Rock Waregem aan.

In Ureterp, in Friesland vindt elk jaar Oerrock plaats. Je kunt er t.z.t terecht voor 'classic' acts als Slade, The Animals en The Sweet, maar ook voor De Dijk. Inmiddels eigenlijk ook al een 'goude oude'.

Nog verder in de toekomst, 4 augustus pas, is het weer tijd voor Nirwana's Tuinfeest. Op de website van dit festival en Lieropse nieuws-site slaponline.nl valt te lezen dat Gorefest de eerst geboekte band is.QLimax_newss

Q-DANCE GAAT FEESTEN IN BELGIE (QLIMAX!)Na het Duitse Q-Base wilt Q-Dance ook graag onze zuiderburen kennis laten...

Noorderslag/Eurosonic

WEER VELE NIEUWE NAMEN BEKEND VOOR HET NOORDERSLAG... Het grootste gedeelte van de artiesten voor het Noorderslag Festival is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.