The Kyteman Orchestra in Leeuwarden tijdens nieuw festival

Door SaskiaL op 19 juni 2012 - 15:00 1 Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september vindt het Nieuw-Zaailand Festival plaats. Het festival is het openingsfeest van Project Nieuw Zaailand, gratis toegankelijk en bevestigt voor nu The Kyteman Orchestra en Billy The Klit.

Op de eerste dag is het avondprogramma op scholieren en studenten gericht. Deze avond komen Billy The Klit en nog te bevestigen namen langs.

Zaterdagavond viert Liet International haar tienjarig bestaan met een concert op het Zaailand. Eerder die dag is er het onderdeel 'Talent on Stage', wat in samenwerking met Podium Astérix en Poppodium Romein georganiseerd wordt. Hier staat onder meer talten van de popacademie.

Diverse bekende Friese artiesten geven ook een optreden op de zaterdag. Namen zijn hier nog niet voor bevestigd. Project Nieuw Zaailand eindigt en het Wilhelminaplein worden zaterdag officieel in gebruik genomen met een optreden van The Kyteman Orchestra.

Nieuw-Zaailand festival vindt van 27 tot en met 29 september plaats in Leeuwarden en is gratis toegankelijk. Kijk hier voor meer nieuws rondom Nieuw-Zaailand 2012!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



itunes

ED SHEERAN, ANDREA BOCELLI EN MEER VOOR ITUNES FESTIVALAl een tijd zijn namen als Usher, Noel Gallagher's High Flyin' Birds en...

paradenewss1

DE PARADE-WEBSITE OFFLINE GEHAALD WEGENS MALWARE De website van theaterfestival De Parade, waar duizenden mensen momenteel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.