Weerman op terrein Tomorrowland

Door SaskiaL op 20 juni 2012 - 11:00 1 Tomorrowland zet op de dag van plaatsvinden een weerman op het terrein neer. Het gaat hier om Werner van den Broek van MeteoGroup. Dat meldt Belgische krant DeMorgen op haar website.

Hij zal de weersvoorspellingen op het terrein in de gaten houden en met de organisatie overleggen wanneer er mogelijk moet worden ingegrepen. Het festival claimt het eerste festival te zijn die gebruik maakt van deze dienst.

Veel festivals maken ook gebruik van een weerman, maar doen dit telefonisch. Tomorrowland-woordvoerder Debby Wilmsen verklaart tegenover de krant: "Stel dat hij vanop de wei ziet dat er binnen twintig minuten een onweer aankomt, dan kan hij meteen bekijken of en hoe we als organisatie moeten reageren. Bovendien is de weerman iemand van in de streek."

Tomorrowland vindt van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juli plaats in recreatiedomein De Schorre te Boom. Kijk hier voor al het nieuws rondom Tomorrowland 2012!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lowlandsicoonnews2

MODESELEKTOR EN MEER BEVESTIGEN ZICHZELF VOOR LOWLANDS Modeselektor, Addison Groove en Rudimental bevestigen allen aanwezig te...

EindhovenMetalMeetingnewss2

DEATHSTARS EN ANDEREN VOOR EINDHOVEN METAL MEETING Deathstars, Flotsam & Jetsam, Carach Angren, Herder, Dunderbeist en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.