Vive La Fete! Slackers, Hardcore (hip-hop): Zonder Banaan (Update 16/12)

Door Yeahroen op 15 december 2005 - 10:24 1 Zoals eerder te lezen viel kun je met pasen op Paaspop in Schijndel terecht voor Ramallah en The Reverend Horton Heat. Inmiddels brengt de organisatie zelf deze en een aantal nieuwe namen naar buiten, het gaat om een aantal interessante en swingende gezelschappen: Vive La Fete, La Kinky Beat en The Slackers.
De line-up begint dus al interessante vormen aan te nemen! De voorverkoop voor Paaspop Schijndel begint (echter pas) woensdag 18 februari.
Update: ook Less Than Jake speelt op Paaspop Schijndel! Zo valt te lezen op de site van Mojo Concerts.

Nirwana's Tuinfeest, dat drie dagen lang duurt, zal de al jaren lang beruchte band De Band zonder Banaan afsluiten op de voor iedereen gratis toegankelijke derde festivaldag (zondag 6 augustus).

Eén opvallend festival waar we bij deze, ondanks het wel erg ondeugende karakter, toch even melding van willen doen is Imagination 69. in de Vlaamse Ardennen te Geraardsbergen kun je komende zomer twee dagen terecht voor een kruising tussen een festival en een erotica-beurs! Met campingplaats voor 9.000 personen. Ook zullen er bekende en minder bekende artiesten te zien en te horen zijn. Bekende namen zijn 100 % Isis, het bekende theatergezelschap Puppetry of the Penis en de London Knights. Verder een aantal topless DJ's en een flinke rij met striptease-acts.

Als je meer van hardcore houdt, Hollandse Hardcore Hip-Hop welteverstaan, dan kun je een week later terecht op Seuter Rock. De al 15 jaar opererende Osdorp Posse zet dan 's-Gravendeel op z'n kop.Groezrock Festival Logo2 2003

GROEZROCK 2006 UPDATEUPDATE: Ook heeft de organisator van Groezrock zojuist de komst van Himsa -...

Masters of hardcore

MASTERS OF HARDCORE LINE-UP COMPLEET De lineup van het grote Masters Of Hardcore is met 44 artiesen compleet....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.