Huntenpop toegankelijk gemaakt voor mensen met beperking

Door SaskiaL op 28 juni 2012 - 11:29 1 Onder de noemer 'Hunten(dwars)pop' stelt het festival zich dit jaar open voor mensen met een beperking. In samenwerking met Stichting Dwarswerk wordt Huntenpop letterlijk voor iedereen toegankelijk gemaakt. Met dit initiatief is Huntenpop "het eerste openluchtfestival in Nederland voor alle (speciale) mensen, met en zonder beperking", aldus Stichting Dwarswerk.

Het betreft hier een pilot, wat inhoudt dat de uitvoering alleen op zaterdag plaatsvindt en een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Deze kaarten voor mensen met begeleiding zijn verkrijgbaar via de website van de stichting. De komende jaren zal de aanpassing volledig integreren.

Huntenpop vindt vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus plaats op het DRU Park in Ulft. Tot de line-up behoren dit jaar onder meer Triggerfinger, Racoon, Sister Bliss en Crystal Fighters. Kijk hier voor al het nieuws rondom Huntenpop 2012!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



zwartecross

ZWARTE CROSS BRENGT PRIJSWINNAAR MET HELIKOPTER NAAR...Bij de Zwarte Cross weten ze wel hoe je een spectaculaire stunt in elkaar...

Q-dance nieuw logo

Q-DANCE IN ZIGGO DOME TIJDENS ADE Q-dance organiseert zaterdag 20 oktober een avond in Ziggo Dome in het...

REACTIES

Avatar Guidovm
do 28 jun 2012 21:17

Guidovm He,dan ben ik officieel ook een keer welcome op een festival!!!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.