Geen Virus festival in 2006

Door Knoedel op 18 december 2005 - 22:41 1 Stichting Virus, de organisator van het jaarlijkse Virus Cultureel Festival op de TU/e-campus, heeft besloten om een jaartje extra tijd te nemen voor het organiseren van de volgende editie. De volgende editie van Virus zal dus plaatsvinden in 2007. Komend najaar wordt de datum bekend gemaakt.

De stichting draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Er zijn vrijwillige medewerkers die zich full-time inzetten en zo’n driehonderd deeltijd-vrijwilligers. Met name het aanbod van fulltimers is teruggelopen. Om het unieke en vernieuwende karakter te waarborgen is met de kleinere groep vrijwilligers meer tijd nodig. Dit heeft geleid tot het besluit om een jaartje extra tijd te nemen. De stichting blijft zich inzetten voor het werven van nieuwe vrijwilligers, waardoor vanaf 2007 weer een jaarlijks festival kan worden georganiseerd.

Stichting Virus zal in 2006 wel verschillende kleinere evenementen organiseren. Zo zal de serie minifestivals genaamd Viri gewoon doorgang vinden in 2006. Ook tijdens de festiviteiten ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Technische Universiteit Eindhoven zal Stichting Virus van zich laten horen. Zo presenteert zij onder andere het kunstproject ‘Enter the M.A.Z.E.’. Op deze manier kunnen liefhebbers van kunst en cultuur blijven genieten van het kwalitatieve en vernieuwende aanbod dat Virus haar publiek te bieden heeft.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pinkpop2005_goed

PINKPOP GOUDEN TIP 2006 GEOPENDOok dit jaar kunnen fans van Pinkpop zich weer bemoeien met het samenstellen...

Groezrock Festival Logo2 2003

GROEZROCK 2006 UPDATE UPDATE: Ook heeft de organisator van Groezrock zojuist de komst van Himsa -...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.