Pukkelpop maakt blokkenschema bekend

Door Marz667 op 02 augustus 2012 - 12:34 1 Pukkelpop heeft het blokkenschema voor de komende editie bekend gemaakt. Klik hier voor de donderdag, hier voor de vrijdag en hier voor de zaterdag.

Festivalinfo zal vandaag ook een, overzichtelijke en makkelijk printbare, versie van het blokkenschema publiceren op de Pukkelpop-festivalpagina. Ook zal Pukkelpop worden ondersteund in de Festivalinfo app. Keane, Mark Lanegan, Billy Talent, Björk, The Black Keys, Bloc Party, Foo Fighters, Frank Ocean, The Gaslight Anthem, The Hives e.a. komen optreden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lokerse feesten

COMBITICKETS LOKERSE FEESTEN UITVERKOCHTDe 10-dagen combitickets voor de Lokerse Feesten zijn uitverkocht. De...

Motel Mozaique

WAARSCHIJNLIJK MINDER ACTS OP MOTEL MOZAÏQUE '13 Het zou zomaar kunnen dat Motel Mozaïque in kleinere vorm doorgaat, dat laat...

REACTIES

Avatar jeroensiep
do 02 aug 2012 13:55

jeroensiep Gezien de redelijk zwakke line-up hadden ze wel een beter schema kunnen neerzetten. Beetje jammer.

 0
Avatar Marek
do 02 aug 2012 15:23

Marek Oei, als ik voor zaterdag een kaart had, waren de keuzes enorm lastig. Miike Snow, Black Keys en Gesaffelstein! Onmogelijk.

 0
Avatar Ace2000
do 02 aug 2012 19:39

Ace2000 Ik had Bjork graag Grolsch zien afsluiten op Lowlands (Dan vind ik Feist/Whitest Boy Alive/The XX van een minder kaliber)
Van Blood Red Shoes, Baroness en Bob Mould zou ik persoonlijk ook graag in Biddinghuizen gezien hebben. Dan maar wachten op losse optredens.

Mischien een ander jaar toch eens in Belgie gaan kijken. Voor de PP gangers, veel plezier.

 0
Avatar Pietsie
do 02 aug 2012 20:30

Pietsie Pukkelpop flikt het voor de zoveelste keer: een veel betere line-up dan Lowlands. Tóch zal ik me meer dan prima vermaken op LL, maar jammer is het wel.

 0
Avatar KingRichard
do 02 aug 2012 23:42

KingRichard Blokkenschema van de zaterdag vind ik helemaal top!
Heb er zin an!!!
@Ace Bob Mould treedt zaterdag 11 augustus in Paradiso!

 0
Avatar jeroensiep
vr 03 aug 2012 13:43

jeroensiep Pietsie schreef:
Pukkelpop flikt het voor de zoveelste keer: een veel betere line-up dan Lowlands. Tóch zal ik me meer dan prima vermaken op LL, maar jammer is het wel.
Het is ook nooit een wedstrijd, Pukkelpop heeft nu eenmaal een groter budget zelfs na vorig jaar. Lowlands doet alleen net alsof het een wedstrijd is, maar Foo Fighters hadden ze bijvoorbeeld nooit binnengehaald zonder Pukkelpop.

 0
geen avatar
vr 03 aug 2012 16:37

postmaster Pukkelpop en LL hebben elkaar groot gemaakt. In twee verschillende landen en niet zover van elkaar. Dit maakt de vele dubbelboekingen waar.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.