Nieuwtjes over Wacken, Paaspop, Dour en London Calling

Door Yeahroen op 18 januari 2006 - 17:28 1 Wekelijks bereikt ons veel nieuwe info over festivals, te veel om allemaal op te noemen. Natuurlijk kun je altijd een kijkje nemen via de Festival agenda of zoeken binnen de site voor info over jouw favoriete festival. Bij deze enkele 'highlights' met nieuwtjes van de afgelopen dagen!

Aan het programma van Paaspop Schijndel zijn o.a.
Enge Buren, Javier Guzman, Guido Weijers, No Use For A Name en de The Real McKenzies toegevoegd. De Enge Buren doen trouwens ook Paaspop Zieuwent aan, waarmee de programma overlap met de Schijndelse collega's weer een stukje groter wordt.

Wacken Open Air programmeert ook stug door, recentelijk kwamen Metal Inquisitor,Orphaned Land, Aborted, Primal Fear, Wintersun, Ektomorf, Atheist, Amon Amarth, Gamma Ray en Bloodthorn namelijk bij de groeiende line-up.

De eerste naam die ons bereikt heeft voor het populaire Belgische Dour Festival is Ignite. Naast Dour speelt Ignite ook op het Duitse Pressure Fest en in Nederland op 1 juli in Tilburg op het 'Power Festival' (waar wij nog geen verdere info over hebben).

De altijd drukke Bazz, beter bekend als de zanger Van Katoen, zal naast Floor van After Forever co-host zijn op Music Against Cancer a.s. zondag in de Melkweg. Van Katoen zelf speelt net als Enge Buren ook op Paaspop Zieuwent, daarnaast zijn ze inmiddels ook geboekt voor Festival Impulsief en Geuzenpop.

Op London Calling zullen ook The Long Blondes en Black Wire hun opwachting maken.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefson

GROTE NAMEN OP NIEUW FESTIVAL: PESTPOP 2006Het nieuwe festival genaamd "Pestpop" zal op zaterdag 29 April 2006 het...

Arrow Rock Festival

ARROW ROCK FESTIVAL PRESENTEERT NAMEN Naast Journey en George Thorogood & The Destroyers komen ook Deep...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.