Data Lokerse Feesten 2013 bekend

Door HarmG op 13 augustus 2012 - 12:17 1 Nu de 2012-editie van de Lokerse Feesten er helemaal opzit, kijkt de organisatie alvast uit naar volgend jaar. Dan vindt het festival plaats van 2 tot en met 11 augustus. De Lokerse Feesten meldt tevreden te zijn met de bezoekersaantallen dit jaar. Twee dagen waren volledig uitverkocht.

Dit jaar speelden onder meer The Beach Boys, The Specials en dEUS op het festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



mysterynews.jpg

LAATSTE MYSTERYLAND KAARTEN IN DE VERKOOPDe organisatie van Mysteryland meldt vandaag dat degenen die nog twijfelen om...

lowlands2012news

LOWLANDS LIVE EN ON DEMAND TE BEKIJKEN VIA YOUTUBE In navolging van grote festivals als Coachella en Bonnaroo is Lowlands een...

REACTIES

Avatar SnarfLiono
ma 13 aug 2012 13:04

SnarfLiono Uiteindelijk drie keer geweest dit jaar, de metaldag, de dag met the Beach Boys en de dag met New Order die zoals het liedje zegt "let's dance to Joy Division" mogelijk maakten, heerlijk festival dit, lekker kleinschalig, je kunt altijd naar voren.

 1
Avatar KingRichard
di 14 aug 2012 23:05

KingRichard Ook dit jaar voor het derde jaar op rij weer van de partij geweest, weliswaar maar een dag, die van de Beach Boys, maar wat was het weer een grandioos feest!! De kracht van Lokeren zit hem idd in zijn kleinschaligheid, sterke programmering en vooral de vriendelijkheid van de Belgjes ... Bedankt maar weer en tot volgend jaar!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.