Festivalinfo met app op Poprondes en Incubate

Door HarmG op 12 september 2012 - 15:13 1 Zoals wij laatst al meldden, ondersteunt Festivalinfo dit jaar alle poprondes met een app! De komende week zijn dat de edities in Amsterdam (klik hier), Rotterdam (Klik hier) en Zwolle (Klik hier). Daarnaast is het Tilburgse Incubate festival ook nog in volle gang. Die app vind je hier. De apps bieden een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws.

Print je liever het blokkenschema uit? Festivalinfo heeft ook printvriendelijke en gebruiksvriendelijke schema's gemaakt, die gemakkelijk vanaf onze festivalpagina's zijn te downloaden.

Klik op de plaatsnaam voor de blokkenschema's van de Popronde 2012 in Amsterdam, Rotterdam en Zwolle. Het blokkenschema van Incubate 2012 vind je hier.

De killer-feature van onze app is de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt en wat er volgens jou beter kan! Hij komt straks (naast via m.festivalinfo.nl) ook als echte app in de iPhone/Android market.ZoFestivalnws

LAATSTE NAMEN ZO. FESTIVAL BEKENDOp 22 september vindt in de achtertuin van de Bavaria Brouwerij de eerste...

Hollandsekost

TWEEDE EDITIE HOLLANDSE KOST FESTIVAL IN DE DOELEN De tweede editie van het Hollandse Kost Festival zal plaats vinden op 13...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.