Slipknot derde headliner voor Download

Door MGSlot op 27 september 2012 - 11:11 1 De organisatie van Download heeft bekend gemaakt dat Slipknot de derde headliner is voor Download in 2013.

Eerder kwamen er berichten dat Pearl Jam ook headliner was voor Download. Deze berichten werden per ongeluk door Vodafone online gezet op Facebook. Of dit onjuiste berichtgeving was, moet in de toekomst blijken omdat alle headliner posities nu zijn ingevuld.

Download vindt plaats op 14 tot en met 16 juni.

klik hier voor het bericht over Pearl Jam

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tomorrowlandnieuws

TOMORROWLAND KRIJGT AWARD VOOR BESTE INTERNATIONALE...Tijdens de DJ Awards, die dinsdagnacht voor de 15e keer werden uitgereikt in...

jongjongerjongstnws

CULTURELE ZONDAGEN PRESENTEERT JONG, JONGER, JONGST... Zaterdag 27 en zondag 28 oktober wordt Jong, Jonger, Jongst georganiseerd...

REACTIES

geen avatar
do 27 sep 2012 11:48

LadyEvil Buiten Festivalinfo heb ik op geen enkele (relevante) nieuwssite gelezen dat Pearl Jam naar Download zou komen. Typisch Festivalinfo, zelfs het meest onbetrouwbare gerucht (in dit geval waarschijnlijk gebaseerd op de zoveelste nepposter), wordt meteen gepubliceerd in de hoop een primeurtje te scoren. En dan nog geeft men niet toe dat men fout zat, maar schrijft "Of dit onjuiste berichtgeving was moet in de toekomst blijken".

Hallo? Pearl Jam komt echt niet naar Download voor een plek onder de headlineposities. Jullie hebben de plank gewoon weer eens flink misgeslagen. Wees een man/vrouw en kom daar eerlijk voor uit (en leer ervan voor de volgende keer dat je een onbetrouwbaar gerucht op internet tegen komt).

 0
Avatar tobyhazenberg
do 27 sep 2012 11:56

tobyhazenberg Op diezelfde poster stond gemeld dat Stonesour zou komen, een co-headliner. Dat lijkt mij sterk als Slipknot ook komt.
Maar Graspop, Iron Maiden en Slipknot?

 0
geen avatar
do 27 sep 2012 12:33

DieEeneSander Zijn jullie nou serieus?

Het staat zelfs al op de site van Download zelf....

http://www.downloadfestival.co.uk/news/slipknot-headline-friday-download-2013-27-sep-2012

 0
Avatar Hansie25
do 27 sep 2012 12:43

Hansie25 Stone Sour en Slipknot stonden beide op Rock in Rio. Dus het zou wel kunnen. Ik verwachte echt dat Stone Sour alle festivals zou doen deze zomer.

 0
Avatar noname
do 27 sep 2012 17:38

noname @ladyEvil. Wat een vreemde reactie. Tuurlijk probeert een nieuws website soms een primeur te hebben. Achteraf is makkelijk praten als ze er naast zitten. Toen het nieuwsbericht van pearl jam online kwam, was slipknot nog niet officieel. En dus gewoon mogelijk als 3e headliner.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.