Winnen: 3x2 kaarten voor Distortion in het Klokgebouw

Door MGSlot op 27 november 2012 - 10:45 1 Distortion vindt plaats op zondag 9 december in Klokgebouw Eindhoven en is een nieuw festival dat zich voornamelijk richt op de liefhebbers van metal. Met onder andere Opeth, Mesuggah, Fear Factory, The Devin Townsend Project, Death Angel en Decapitated beloofd het een ware metalfeest te worden!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Distortion Festival op 6 december in het Klokgebouw Eindhoven.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Distortion Festival in het Klokgebouw wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Distortion Festival in het Klokgebouw'.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sensation

NIEUWE SENSATION 'SOURCE OF LIGHT' NAAR BELGIËDe eerste Sensation van 2013 vindt plaats op 9 maart in België. Die dag is de...

positivus

POSITIVUS FESTIVAL KOMT MET WISHLIST VOOR 2013 Via de facebook van het Positivus Festival kan je via een app een wishlist...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.