Enkel passe-partouts voor Motel Mozaïque 2013

Door Marz667 op 27 november 2012 - 16:13 1 Motel Mozaïque neemt in 2013 meer de vorm aan van een 'weekender' en heeft zich voorgenomen om dit jaar enkel passe-partouts voor het complete festival te verkopen en geen dagkaarten aan te bieden.

De eerste namen zijn José James, Retro Stefson, Brasstronaut, Ethan Johns, Submotion Orchestra, Rocketnumbernine en Marble Sounds. De 13e editie van het festival vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april op diverse locaties in het centrum van Rotterdam.

De kaartverkoop start op zaterdag 1 december voor 65 euro. Voor snelle beslissers is een beperkt aantal early bird tickets voor 60 euro beschikbaar. Ook tickets voor het slaapproject (inclusief ontbijt) voor vrijdag 5 april of zaterdag 6 april zijn per 1 december in de voorverkoop verkrijgbaar. Deze kosten voor 25 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fakkelteitgroepnews

FAKKELTEITGROEP E.A. OP NEW ATTRACTION INDOORVrijdag 28 december biedt New Attraction Indoor het publiek een exclusief...

eurosonicnoorderslagnews.jpg

FRIGHTENED RABBIT E.A. VOOR EUROSONIC NOORDERSLAG -M-, Bernhoft, De Rooie Neger, DJ Fitz, Frightened Rabbit, Gabriel Bruce,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.