Mama's Pride: Moederdag, festivaldag. Dag moeder!

Door Yeahroen op 17 maart 2006 - 11:33 1 Het Geleense popfestival Mama’s Pride wordt niet met bevrijdingsdag, koninginnedag, pinksteren of hemelvaartsdag gehouden, maar met een feestdag die toch wat minder snel aan festivals doet denken. Namelijk moederdag!

‘Bevrijdingsfestival-Helikopter-act’ The Sheer is, hoewel ze waarschijnlijk niet letterlijk ingevlogen worden, ook op dit gratis toegankelijke festival te zien al een van de headliners.

Hiernaast zijn o.a. Let's Quit, Coparck, El Guapo Stuntteam, Mindfold en Zilveren Harp winnaars Pete Philly & Perquisite op 14 mei in het Burgemeester Damenpark in het Limburgse Geleen, waar het festival gehouden wordt, te zien. Bekijk hier de verdere Mama's Pride info

Mama’s Pride staat in 2006 in het teken van het geven van kansen aan jeugdig talent. Dit gebeurt onder de verzamelnaam “De Kans”. Een van de activiteiten die hieronder geschaard woren is 'Get On Stage'. Op de vooravond van het festival, op zaterdag 13 mei kan iedereen zijn of haar favoriete nummer (zonder repetitie!) meezingen of -spelen met de band 'De Spikes'. Een soort karaoke met een liveband dus! Een prima gelegenheid om je moeder trots te laten zijn. Via Mamaspride.nl kun je jezelf hiervoor opgeven.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNieuws - divers nieuws

NIEUWS: O.A. DAUWPOP, HURRICANE, DOUR, ARROW,...Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen...

Rock am Ring

17 NIEUWE BANDS VOOR ROCK AM RING Op de website van het Duitse Rock Am Ring kunnen we de volgende nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.