Hilvarenbeekse HOI bezorgt om festival Elastiek

Door MGSlot op 21 december 2012 - 10:05 1 De Hilvarenbeekse partij HOI denkt dat het festival 'Best Kept Secret' in Beekse Bergen van Friendly Fire een 'doodsteek' is voor festival Elastiek, dat in hetzelfde weekend van 21, 22 en 23 juni gepland staat.

Voorafgaand van gemeenteraadsvergadering van donderdag heeft de partij een reeks vragen gesteld aan het college. De partij zou graag willen of burgemeester en wethouders van plan zijn een evenementenvergunning te verlenen aan Friendly Fire, dat de Beekse Bergen als locatie voor een popfestival heeft uitgekozen.

Volgens het Hilvarenbeekse evenementenbeleid meldt HOI dat het niet mogelijk is twee evenementen niet gehouden kunnen worden of dezelfde dag. De voorzitter van Elastiek Gerard van Laarhoven spreekt ook zijn zorgen uit over de situatie. Er zijn gesprekken te zijn gevoerd tussen gemeente, organisatoren en omwonenden, maar is zelf niet ingelicht.

Friendly Fire zal een festival worden met een combinatie van enkele grotere namen gecombineerd met onbekende groepen. Het zal ongeveer dezelfde vorm krijgen zoals festivals als Melt in Oost-Duitsland.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop20139

KORN, TESTAMENT EN MEER VOOR GRASPOPVia Youtube heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting 2013 nieuwe namen...

klomppop

EERSTE NAMEN EN EARLY BIRD TICKETS VOOR KLOMPPOP Op 9 mei 2013 vindt de 33ste editie van Klomppop plaats in het Zeeuwse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.