2012 op Festivalinfo: een laatste overzicht

Door HarmG op 31 december 2012 - 15:49 1 We hebben jullie al laten weten wat volgens ons de beste albums en leukste nieuwkomers waren afgelopen jaar, maar wat waren jullie favorieten op Festivalinfo en Podiuminfo? Net als voorgaande jaren wisten jullie onze websites en verslagen weer goed te vinden, waarvoor dank!

Zo waren jullie maar al te nieuwsgierig hoe het nou precies zit met Pinkpop en The Killers en deden de bevestigingen van Queens of the Stone Age en The Script voor datzelfde festival het ook heel erg goed. Andere populaire festivals waren Rock Am Ring en Fortarock XL.





Maar ook op concertgebied gebeurde er natuurlijk van alles. Jullie klikten massaal op het nieuws rondom Bruce Springsteen en waren duidelijk verheugd met de komst van Mumford & Sons naar de Ziggo Dome en Muse naar de Amsterdam Arena.





En hoe zit het met de live verslagen? Ook daar zien we Muse in de bovenste regionen en blijkt het verslag van Swedish House Mafia ook een kijkcijferkanon. Een verrassende winnaar wellicht, maar Skunk Anansie zorgde na de show in de Ziggo Dome voor het best gelezen verslag van 2012.

Als we kijken naar de statistieken van de festival reviews, mogen we (gelukkig!) concluderen dat jullie er een veelzijdige smaak op nahouden. Het best gelezen verslag dit jaar is London Calling deel 2 gevolgd door Speedfest en Songbird.





Ten slotte waren jullie goed te spreken over de foto's van Ellen ten Damme, Within Temptation en (daar heb je ze weer) Muse!

We hopen natuurlijk dat jullie net zo'n fantastisch livejaar gehad hebben als wij en hopen nog meer dat 2013 hier nog eens overheen gaat. Festivalinfo wenst jullie een fijn uiteinde en tot volgend jaar!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



greendaynewsss.jpg4

GREEN DAY IN MAART WEER OP TOURNEEHet ziet er naar uit dat Billie Joe Armstrong van Green Day zo goed als van...

klomppop

DE KRAAIEN NAAR KLOMPPOP De Kraaien is toegevoegd aan de line-up van Klomppop 2013, zo maakt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.