Nieuw hardstyle festival in Noord-Brabant

Door MGSlot op 08 januari 2013 - 12:33 1 De organisatie Itsotc Events presenteert een nieuwe hardstyle festival onder de naam Wasted Festival. Op 11 mei zal het festival plaatsvinden naast de A59 tussen Oss en Den Bosch met hardstyle, early hardstyle, hardstyle tussen 2005 en 2010, mainstraim en raw hardstyle en wordt afgesloten met hardcore. Welke namen er op het festival staan wordt in de loop van januari bekend gemaakt.

De kaartverkoop zal starten op 1 februari. Tussen 1 februari en 1 maart worden er 200 early bird kaarten beschikbaar gesteld die 15,00 euro kosten. Daarna start de reguliere voorverkoop met kaarten voor 20,00 euro. Een speciale passe-partout, waarmee je voorzien bent van 2 entree tickets voor Wasted Festival en een overnachting in Hotel van der Valk Nuland inclusief luxe ontbijt voor 2 personen, kost €95,00 en zal ook vanaf 1 februari verkrijgbaar zijn.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



qdancenews2

Q-DANCE WINT KORT GEDING VAN VITESSEDe rechter heeft de organisatie van Hard Bass, Q-Dance, in het gelijk gesteld...

ikzieugraag

VROEGEVOLGEKAARTEN EN EERSTE NAMEN IK ZIE U GRAAG… De vijfde keer Ik Zie U Graag..., het Belgische popfestival van Nederland,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.