A Nightmare Outdoor 2006

Door Marz667 op 07 april 2006 - 18:56 Het befaamde hardcore concept A Nightmare in Rotterdam gaat weer naar buiten, en hoe! Zaterdag 9 september 2006 presenteren Mid-Town en UDC voor de tweede keer in de Nightmare geschiedenis het 100% nachtelijk hardcore festival A Nightmare Outdoor en wel op het Recreatiegebied Binnenmaas in Mijnsheerenland, net buiten Rotterdam, waar het gehele Recreatiegebied ingericht zal worden als een waar openlucht hardcore walhalla. En ook dit jaar zal A Nightmare Outdoor het enige nachtelijke hardcore festival van Nederland zijn!

Vorig jaar werd er al dikke geschiedenis geschreven in het zand van het Hoek van Hollandse strand op 28 mei tijdens de eerste editie van dit hardcore festival. De fantastische locatie aan zee, het geweldige weer, de 15.000 uitzinnige bezoekers en de zonsopkomst om een uurtje of 6 die een legendarisch moment opleverde onder de aanwezigen… alle elementen waren aanwezig zodat dit evenement zowel door de grootste hardcore fanaat als de moeilijkste criticus werd bestempeld als één van de beste hardcore feesten ooit. Maanden erna werd het zand nog uit de schoenen geklopt en werden de kuiten gemasseerd!

Aangezien voor het strand van Hoek van Holland dit jaar slechts een dag- en avondvergunning wordt afgegeven is er voor deze Nightmare Outdoor editie besloten het evenement te verhuizen naar een locatie waar wel een nachtvergunning mogelijk is. Hardcore hoort namelijk maar op één tijdstip thuis en dat is ’s nachts! Vele aanhangers van de hardere stijlen zullen deze locatie onmiddellijk herinneren als het vroegere Decibel terrein. Op dit terrein zullen, net als de vorige editie, vier area’s aanwezig zijn waar alle facetten van hardcore geprogrammeerd zullen worden. Dit jaar wordt er een schitterende nazomer voorspeld dus zal de main area bestaan uit een groot open air podium, waar early rave en present hardcore elkaar flink zullen afwisselen. Zijn de weergoden ons minder gezind, dan zal de main area overdekt plaatsvinden in een indrukwekkende tent. Verder zijn er twee grote tenten aanwezig waar respectievelijk 100% present hardcore en old school geknald gaat worden. En jawel, na het grote succes van deze area op het Hoek van Hollandse strand zal ook de befaamde tunnel of terror weer prominent aanwezig zijn voor de donkerste, ruigste en hardste industrial en terror. Deze area ligt deze keer verscholen aan de bosrand om het geheel een nog luguberder tintje te geven!

De volledige line-up, die een frisse combinatie zal laten zien van oudgedienden, huidige hardcore legendes en nieuw aanstormend hardcore talent, alle nieuwsfeitjes & updates, vervoersinformatie en alles wat de Nightmare Outdoor-ganger moet weten zal binnenkort te vinden zijn op www.nightmare-outdoor.nl. Deze officiële Nightmare Outdoor website ondergaat op dit moment een complete metamorfose en zal binnen afzienbare tijd online gaan.Bevrijdingspop Haarlem

BEVRIJDINGSPOP HAARLEM MET O.A. RAMSES SHAFFYHet programma van Bevrijdingspop in Haarlem is inmiddels zo goed als rond....

pukkelpop_algemeen_news.jpg

BECK OP PUKKELPOP Beck bevestigt zichzelf voor Pukkelpop , op 17 augustus. Ook geeft hij een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.