Primavera maakt line-up Spaanse editie bekend

Door ErikLuyten op 23 januari 2013 - 18:59 1 Primavera Sound heeft de line-up van de editie in Barcelona bekend gemaakt. Al enkele maanden geleden was Blur aangekondigd als headliner van het festival dat ook in Porto plaats vindt sinds 2012. In een live via internet te volgen persconferentie op woensdag komen meer namen naar buiten.

Bevestigd voor Primavera Sound Barcelona 2013 zijn onder andere:
Nick Cave & The Bad Seeds, Phoenix, Tame Impala, The Postal Service, Fiona Apple, Band Of Horses, Deerhunter, My Bloody Valentine, Jesus and Mary Chain, Animal Collective, Grizzly Bear, Neurosis, Wu-Tang Clan, Dinosaur Jr, The Knife, Hot Chip, The Breeders, Swans, Shellac, Hot Snakes, Simian Mobile Disco, Solange, Fucked Up, Death Grips, Liars, Fuck Buttons, Dan Deacon, The Breeders, Dead Skeletons, Crystal Castles, Four Tet, Goat, Foxygen, Fidlar, John Talabot, King Tuff, Kurt Vile & The Violators, Killer Mike, Metz, Nils Frahm, Omar Souleyman, Savages, Thee Oh Sees en The Vaccines. De volledige line-up is te zien in een video.

De editie in Barcelona krijgt ook een Nederlands tintje. Heineken wordt de nieuwe hoofdsponsor en vervangt San Miguel als gerstenat verstrekker. Op internet wordt de overgang met gemengde gevoelens ontvangen.

Heineken Primavera Sound 2013 vindt plaats op 22 tot en met 26 mei in Barcelona. De namen voor de editie in Porto, welke tussen 30 mei en 2 juni plaats vindt, worden op 5 februari bekend gemaakt. Kaarten voor beide festivals zijn al in de verkoop.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BevrijdingsfestivalFrieslan

LIET EN BEVRIJDINGSFESTIVAL LEEUWARDEN VERLENGEN...Het festival voor minderheidstalen Liet zal de finale van Friese inzendingen...

letsgetlost

VERVOLG LET'S GET LOST FESTIVAL IN ZWOLLE Er zal een tweede editie van het Let’s Get Lost Festival in Zwolle komen. Op...

REACTIES

Avatar jeroensiep
wo 23 jan 2013 20:22

jeroensiep The Postal Service!! Echt waar? Wow, die moeten echt wel hier in de buurt komen! Ik had echt geen idee dat ze een reünie deden! :)

 -1
Avatar ErikLuyten
wo 23 jan 2013 20:23

ErikLuyten jeroensiep schreef:
The Postal Service!! Echt waar? Wow, die moeten echt wel hier in de buurt komen! Ik had echt geen idee dat ze een reünie deden! :)
Dat is slechts enkele dagen geleden bekend geworden

 0
Avatar tbeest
wo 23 jan 2013 20:28

tbeest Mooie line-up..

 0
geen avatar
wo 23 jan 2013 20:33

Mudvayne Hoe krijgen ze 't in godsnaam voor mekaar!!
Wauw!

 0
Avatar jeroensiep
wo 23 jan 2013 20:49

jeroensiep ErikLuyten schreef:
jeroensiep schreef:
The Postal Service!! Echt waar? Wow, die moeten echt wel hier in de buurt komen! Ik had echt geen idee dat ze een reünie deden! :)
Dat is slechts enkele dagen geleden bekend geworden Had ik het alsnog moeten weten, maar ook leuk om er zo achter te komen. In een nieuwsbericht dat ze ook al in Europa komen. :)

 0
Avatar Rudie_
wo 23 jan 2013 21:46

Rudie_ Hier zitten zeker een aantal potentiele namen voor Best Kept Secret tussen (of dat is wat ik hoop)! ;)

 1
Avatar Pietsie
wo 23 jan 2013 22:14

Pietsie Neurosis.

 0
Avatar jos_theboss22
do 24 jan 2013 16:02

jos_theboss22 zal wel gaaf zijn als een aantal van deze namen in de benelux komen.

 0
geen avatar
vr 25 jan 2013 21:23

Mudvayne het kan een mooie zomer worden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.