DeBeschaving serveert lekkere namen

Door Yeahroen op 13 april 2006 - 12:00 1 Op 2 september vindt in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht weer Festival deBeschaving plaats. De organisatie noemt het zelf 'het lekkerste toetje van het festivalseizoen'. Wij zijn van mening dat het seizoen nooit afloopt, maar een lekker tussendoortje is deBeschaving op z'n minst!

In januari werden de eerste namen al bekend gemaakt, inmiddels zijn er flink wat namen bijgekomen. Belgische toppers als Vive la Fête en Zita Swoon en Briskey en Rollznoyce zullen er deze editie te zien zijn. Verder is er natuurlijk veel Neerlands lekkers, waaronder Silence is Sexy en Spinvis die met Special Guest dichter Simon Vinkenoog optreedt en ook Gem en The Gasoline Brothers komen en treedt de Osdorp Posse er op. Hiernaast kun je op deBeschaving terecht voor Zweedse speed-garage-ska van Organic Square en brengt Soulvation dancepop. Kraak& Smaak, de Lefties Soul Connection en The Polar Exploration Ship zullen eveneens te zien zijn.

Nog meer namen: ook Combo di Conjo, Pete Philly & Perquisite, Miss Antarctica en folkrock van de Transsylvanians in Utrecht.

Hiermee is het programma nog (lang?) niet compleet; maar begint zeker een lekkere vorm aan te nemen, totaal zullen er meer dan 50 acts op de podia van deBeschaving plaatsnemen.

Meer info over Festival De Beschaving, vind je hier

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpinkpop2005_goed

ANOUK NIET OP PINKPOP Anouk heeft afgezegd voor Pinkpop. De Haagse zangeres werd het niet eens...

Amnesty International

WIN 2 KAARTEN VOOR RIGHT MOVES! Op woensdag 19 april vindt het Right Moves-festival plaats in de Melkweg,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.