Amsterdam Open Air krijgt campingprogramma

Door MGSlot op 05 februari 2013 - 13:39 1 In het recreatiegebied Gaasperpark zal in het weekend van 8 en 9 juni Amsterdam Open Air wederom plaatsvinden. De 2013 editie krijgt voor het eerst een programma op de camping.

De camping wordt door de belangstelling van de vorige editie uitgebreid. Voordat je gaat slapen is het mogelijk om te gaan dansen in de Silent Disco, een nachtelijke theatervoorstelling bezoeken of naar de Music Lounge gaan.

Op vrijdag en zaterdag zal het campingprogramma gevuld zijn tot en met 04:00 uur s'nachts. Het mogelijk om een campingticket inclusief ontbijt te boeken of een TipiTicket te boeken in het Rock ’n Roll Dreaming Hotel waar je wordt bediend door gastheren- en dames van Models At Work. Vanaf vrijdag 12.00 uur is het Gaasper Campingterrein geopend en maandagochtend moet het campingterrein om 12:00 uur leeg zijn.

De voorverkoop van het festival start op 5 februari. Een early bird campingticket is te koop voor 69,50 euro en een early bird weekendticket voor 49,50 euro. TipiTickets voor het Rock ’n Roll Dreaming Hotel zijn beperkt verkrijgbaar en kosten 200,00 euro. De kosten van dagtickets worden later bekend.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tomorrowlandnieuws4

AVICII TERUG NAAR TOMORROWLANDDe Zweedse dj Avicii komt terug naar Tomorrowland. Ook de Fransman Joachim...

progpowerfestival

PROGPOWER FESTIVAL BEVESTIGT LICHTING NAMEN Van 4 tot en met 6 oktober zal in JC Sjiwa in Baarlo wederom ProgPower...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.