Rock ’n Rally bevestigt Kensington en Navarone

Door Daphne_W op 05 april 2013 - 12:09 1 Rock ’n Rally, roadtrip to Sziget heeft bevestigt dat ze Kensington en Navarone gestrikt hebben als deelnemers voor de eerste editie. Rock ’n Rally staat voor vier dagen lang een mix van vakantiegevoel, rallyrijden én festivalbeleving. Kensington gaat een show geven tijdens de finale van Rock ’n Rally in het verlaten kunstenaarsdorpje vlakbij Budapest. Navarone zal de volledige rally meerijden in de de Band Trail.

Overdag gaan deelnemers van Rock ’n Rally de strijd met elkaar aan middels ludieke en bizarre challenges. ’s Avonds worden 4 uiteenlopende events bezocht: een rockfestival in Duitsland, een clubnight in Praag, een kampvuur avond in Slowakije en de finish van de rally is in het kunstenaarsdorpje in Hongarije.

De kosten zijn € 249,- per persoon, hiervoor heb je toegang tot de vier evenementen, rally plezier( wel met je eigen auto) en vier campingovernachtingen. De rally duurt van 3 t/m 6 augustus en 2 augustus is er nog een pre-party in Enschede.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2013

PINKPOP EN KUNSTBENDE LANCEREN PINKPOP COVER CONTESTIn samenwerking met de Kunstbende lanceert Pinkpop de 'Pinkpop Cover...

zandstocknews.gif

WILL AND THE PEOPLE, LAURA JANSEN E.A. NAAR HET... Will And The People, Laura Jansen, Kensington en Tommigun zullen optreden...

REACTIES

Avatar Rudie_
za 06 apr 2013 13:04

Rudie_ Leuk initiatief, hadden ze een paar jaar eerder mogen doen. Dan had ik wellicht meegedaan! ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.