Stadsfeest in Doetinchem ontevreden over data Mañana Mañana

Door sjoertb op 25 april 2013 - 12:52 1 Het Stadsfeest in Doetinchem is ontevreden over het feit dat het nieuwe festival Mañana Mañana in dezelfde periode wordt gehouden. Gunter Giesen, bestuurslid van de organisatie van het Stadsfeest: "Volgens traditie wordt het Stadsfeest gehouden in het weekeinde van de eerste zondag van september. Dus het is mij een raadsel waarom Mañana Mañana gelijktijdig wordt gehouden."

Pieter Holkenborg, woordvoerder van de organisatie De Feestfabriek dat naast Mañana Mañana ook De Zwarte Cross organiseert, zegt dat het vóór de de Zwarte Cross onmogelijk is om het Mañana Mañana festival te organiseren en dat enkel dit weekend begin augustus geschikt is.

Het Stadsfeest is dit jaar van 29 augustus tot en met 1 september. Mañana Mañana wordt gehouden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september op landgoed Enghuizen in Hummelo, nabij Doetinchem.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hardshock

HARDSHOCK FESTIVAL GAAT DOORHet Hardshock Festival kan gewoon doorgaan. Omwonenden hebben een poging...

Have a nice day

HAVE A NICE DAY FESTIVAL KOMT MET VOLLEDIGE LINE-UP De headliners van het Have A Nice Day Festival zijn Function, Tama Sumo,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.