De Wereld draait buiten komt met timetable

Door Daphne_W op 07 mei 2013 - 11:32 1 Inmiddels zijn alle artiesten en het tijdschema van het De Wereld Draait Buiten festival bekend. Het festival wordt georganiseerd door talkshow De Wereld Draait Door en vindt plaats op zondag 7 juli in en om de Westergasfabriek in Amsterdam. Fresku, Tim Knol, The Opposites, Triggerfinger, Vampire Weekend en Mozes and the Firstborn zijn een aantal artiesten die op de eerste editie van het festival zullen optreden. Naast muziek zal er ook stand up comedy, literatuur en ander vermaak zijn, allemaal in de "De Wereld Draait Door stijl".

Klik hier voor het tijdschema van De Wereld Draait Buiten.

Kaarten voor het festival kosten 45 euro (exclusief servicekosten).Vierdaagse

PROGRAMMA MUZIEK EN KUNST IN DE KERK ROND MET... Spinvis en Kensington zullen ook optreden tijdens Muziek en Kunst in de...

Gent Jazz

BRYAN FERRY E.A. OP GENT JAZZ FESTIVAL Bryan Ferry treedt dit jaar op bij het Gent Jazz Festival op maandag 15...

REACTIES

geen avatar
di 07 mei 2013 13:03

MagicK Moet je nog steeds verplicht lid worden van de Vara als je hier heen wilt of hebben ze die ongein inmiddels opgegeven ?

 2
geen avatar
di 07 mei 2013 15:23

vidaloca Dat zou idd erg bezopen zijn ja!

Ze zijn wel lekker op tijd met een time table! Daar kunnen andere festivals een voorbeeld aannemen. Ze zijn er nogsteeds waar ze het de avond ervoor of zelfs op de dag zelf bekend maken!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.