Pukkelpop & Lowlands update

Door Yeahroen op 03 juni 2006 - 18:38 1 Pukkelpop of Lowlands? Voor 'zwevende festivalkiezers' wordt het ook dit jaar weer moeilijk nu voor beide festivals al flink wat programma-onderdelen bekend zijn. Er wordt niet over elk bandje dat aan het programma toegevoegd wordt uitgebreid bericht op Festivalinfo, maar er valt nu over beide festivals weer iets te melden wat we jullie niet willen onthouden.

Zoals al een beetje te verwachten viel nadat bekend werd dat de Zweedse denim demons van Turbonegro naar Deventer komen (zie eerder bericht op Podiuminfo.nl) is nu ook officieel bekend gemaakt dat Turbonegro naar het Pukkelpop festival komt.

Ook Guillemots, My Latest Novel, Motor, Yonderboi, My Chemical Romance en Panic! At The Disco komen naar België.

Lowlands
Laatstgenoemde band, Panic! At The Disco, komt dat weekend in ieder geval ook naar Nederland voor een optreden op het gelijktijdig georganiseerde Lowlands Festival. Maandag, tijdens de hoofddag van Pinkpop worden er weer een aantal namen voor Lowlands bekend gemaakt. Enkele recentelijk bekend geworden namen voor dit festival zijn o.a. Pete Philly & Perquisite, Sia, Zero 7 en Snow Patrol. We zijn benieuwd wat er zoal bijkomt; er zijn in ieder geval weer genoeg leuke tourende bands in de buurt om uit te kiezen.


Lowlands 2006

NIEUWE LOWLANDS LADINGZoals eerder aangekondigd werd zouden vandaag een flink aantal nieuwe namen...

dour2006_news.jpg5

WIN KAARTEN VOOR HET DOUR-FESTIVAL! Over ruim een maand (van 13 tot en met 16 juli) zal de 18e editie van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.