Fuifke viert een feestje: Sunrock én Dancenight

Door Yeahroen op 12 juni 2006 - 10:44 Fuifke.be, dé fuifsite voor de Vlaamse Kempen doet meer dan alleen een overzicht van fijne feestjes bieden. Zelf pakken ze flink uit met Fuifke’s Summerfestival Dit 2-in-1 festival vindt dit jaar voor het eerst plaats in België, om precies te zijn in de Kempen op het reacreatieterrein De Lilse Bergen. Een recreatiepark met een relaxed strandje en veel water. Een zeer geschikte festivallokatie lijkt ons bij Festivalinfo.nl! (bij voorbaat beter dan het traditionele blubberplasduiken zoals op menig verregend festival geschied)

Op vrijdag 23 juni wordt er Sunrock gehouden waar verdeeld over 3 podia een flink aantal grote en bekende en minder bekende artiesten te zien zullen zijn, waaronder Krezip, Leki, A Brand, Sweet Coffee Lalalover, Squadra Bossa ft Buscemi, The Baboons, Starski & Tonic, Hermanos Inglesos, Tom Hades, CJ Bolland, Tomaz, Spacid en Red Head

Een dag later, op de zaterdag staat dit fuifke (voor degenen die het nog niet begrepen: dat is Algemeen Beschaafd Vlaams voor feestje!) in het teken van Fuifke's Dancenight. Dj’s als Darkraver en Zany, Coone, Showtek Live, Dark-E, Ruthless, Greg C en Lethal MG zullen hier de wheels of steel laten spinnen. Verwacht verder lasershows, mega-videowalls (met WK-wedstrijden live!) en natuurlijk cocktailbars.

Natuurlijk kan er gecampeerd worden. De camping gaat vrijdag 23 juni om 3 uur 's-middags al open en kaartjes zijn slechts 12 euro per dag. De kosten voor de camping zijn 5 euro. Niet slecht voor een meerdaags strandfeest lijkt ons.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2006

VERSLAG VAN PINKPOP ONLINEHet kostte wat bloed, zweet (vooral dat) en tranen, maar ons verslag van...

Parkpop 2006

POSTMAN NAAR O.A. PARKPOP EN LOWLANDS Het programma van Parkpop was al compleet. Zoals vaak het geval is heeft ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.