TodaysArt in het voormalige Ministerie van Binnenlandse Zaken

Voormalig Ministerie BiZa
TodaysArt in het voormalige Ministerie van Binnenlandse Zaken
Door sjoertb op 04 juni 2013 - 16:10 1 Het jaarlijkse festival TodaysArt heeft dit jaar de toren van het voormalige Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties als festivallokatie. Naast het voormalige ministerie zullen ook het Haagse Stadhuis en de omliggende publieke ruimte dienen als hoofdlocaties van het festival.

Eerder werd aangekondigd dat onder andere Nuno Dos Santos, Saschienne, Morton Subotnick, Philipp Gorbachev, Love Over Entropy, Diamond Version, David Cornelissen en Presk het festival zullen vullen met muziek. De optredens worden ondersteund door visuele spektakels van kunstenaars.

Het TodaysArt festival wordt gehouden op 27 en 28 september. De kaartverkoop van het festival start zaterdag 8 juni om 12:00. Van 8 juni t/m 16 juni zal er een gelimiteerd aantal Early Bird Tickets worden verkocht tegen het gereduceerde tarief van € 30 (€ 40 in de reguliere voorverkoop). Na 16 juni start de reguliere voorverkoop.


rootsinthepark3

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR ROOTS IN THE PARK FESTIVALRoots in the Park is een nieuw festival in Utrecht. Op de line-up van de...

Skindrednews1

SKINDRED, THE DEAF E.A. VOOR FESTIVAL OP 'T EILAND Memphis Maniacs, Skindred, Enge Buren, The Deaf, Russkaja, Navarone en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.