Win kaarten voor het Melt-festival

Door Stofje op 21 juni 2006 - 15:28 1 Gräfenhainichen. Het past zo in het rijtje Werchter, Dour, Landgraaf, Biddinghuizen. Ongetwijfeld een stadje, dat toch vooral bekendheid geniet dankzij het festival dat in het stadje georganiseerd wordt. In het geval Gräfenhainichen is dit het Melt!-festival. Een festival dat "hét festival van de experimentele electronische muziek uit Duitsland" genoemd wordt. Dat zou zo maar eens kunnen, alhoewel de (zeer aantrekkelijke, gedurfde, interessante) line-up toch wat andere genres herbergt.

Enkele namen die op dit festival zullen optreden, zijn Roni Size, The Streets, Dave Clarke, 2 Many DJ's, Aphex Twin, Jamie Lidell, Pet Shop Boys en Infadels. Dat is niet louter "experimenteel electronisch", maar ons hoor je zeker niet klagen.

Nieuwsgierig geraakt? Het festival is 580 kilometer vanuit Utrecht en de entree is slechts 50 euro. Dat is inclusief camping, sanitair én zwemmen.

Maar je kunt natuurlijk ook een poging doen om bij Festivalinfo.nl kaartjes te winnen! Wij mogen namelijk 2 kaartjes weggeven aan één persoon. Wat je daarvoor moet doen? Een mailtje sturen naar acties@festivalinfo.nl o.v.v. "Melt!festival" en je naam en adres doorgeven. Let op: Je moet wel geabonneerd zijn op onze nieuwsbrief. Alleen dan maak je kans op deze kaarten. Je kunt je opgeven voor onze nieuwsbrief, door hier links in het kader je naam en je emailadres op te geven! Deze actie zal 29 juni aflopen. De winnaar krijgt bericht via e-mail.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieflokersefee

LOKERSE FEESTEN COMPLEETDe Lokerse Feesten in het Belgische plaatsje Lokeren heeft haar programma...

Schollenpop

FISH OP SCHOLLENPOP Met het strikken (vangen) van FISH en Maroen , is de programmering van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.