Winnaar SummerBurst festival tickets bekend

Summerburst festival
Winnaar SummerBurst festival tickets bekend
Door RobZ op 12 juni 2013 - 14:41 1 Op 14 en 15 juni zal het SummerBurst festival in Stockholm zijn naam als hét Scandinavische party event weer waar maken. Dit grootschalige dance event, dat jaarlijks wordt georganiseerd, verwacht dit jaar weer honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld te mogen verwelkomen. Er zijn sets van grote internationale talenten, zoals Steve Aoki, Hardwell en Otto Knows.

Bezoekers van festivalinfo.nl maakten kans op VIP-tickets voor dit festival, door mee te doen aan de PokerListings prijsvraag van de maand mei. PokerListings geeft regelmatig prijzen weg voor de heetste festivals en evenementen, en ook dit keer was de prijs niet misselijk. De winnaar krijgt van PokerListings namelijk VIP-tickets inclusief DJ concert, VIP-drinktafel en twee nachten verblijf in een viersterrenhotel, inclusief ontbijt.

Om kans te maken op deze prijs moest de volgende vraag beantwoord worden: Welke artiest maakt geen deel uit van de Swedish House Mafia; Isildur1, Angello of Axwell. Het juiste antwoord is natuurlijk Isildur1 en PokerListings heeft dan ook een gelukkige winnaar uitgekozen.

Hier wordt de winnaar van de tickets bekend gemaakt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Welle Village At The Park

THE OPPOSITES EN WILDSTYLEZ NAAR WELLE VILLAGE AT...Op zaterdag 14 september vindt de derde editie van Welle Village At The Park...

appelpopnieuws

RACOON EN NAVARONE OP APPELPOP - REST PROGRAMMA KOMT... Racoon en Navarone zijn toegevoegd aan de line-up van Appelpop 2013....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.