T-shirtday bij Festivalinfo t-shirtshop

T-shirt
T-shirtday bij Festivalinfo t-shirtshop
Door op 21 juni 2013 - 12:17 1 Als je naar buiten kijkt zou je het niet zeggen, maar het is vandaag (21 juni) T-shirtday bij Festivalinfo. Dat wil zeggen dat je vandaag geen verzendkosten hoeft te betalen voor de shirts uit onze shop. Op de shirts in onze t-shirt shop staan quotes als "I don't do festivals, festivals do me" en "Home is where the festival is". Er zijn dames en heren modellen en ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast zijn er zelfs rompertjes te krijgen voor de festivalliefhebbers in spe!

Bestel je shirts, voer de actiecode TDAY2013 in en betaal geen verzendkosten!Festivalinfo headphones

WIN TOEGANG TOT PITCH EN MEER BIJ FI LIVE!Nog op zoek naar een tof festival om naartoe te gaan? Geen nood! Deze week...

kraantjepappienews

KRAANTJE PAPPIE VS. DE INFANTERIE - THE MAKING OF Kraantje Pappie heeft samen met defensie het infanterie lied uit de jaren '40...

REACTIES

Avatar Stofje
vr 21 jun 2013 15:24

Stofje Hoe kom je eigenlijk vanaf Festivalinfo (en ook Podiuminfo en andere sites) op de normale manier bij de shop? Ik zie nergens een duidelijke knop, of komt dat nog?

 0
Avatar Daphne_W
vr 21 jun 2013 16:28

Daphne_W Op de homepage van Festivalinfo zie je aan de rechterkant, als je een stuk naar beneden scrolt, een afbeelding van een T-shirt. Als je hierop klikt linkt deze je door naar de webshop.

 0
Avatar Stofje
ma 24 jun 2013 13:21

Stofje Met de beste wil van de wereld en echt heel goed gekeken: Nee, er staat geen afbeelding van een T-shirt. Van boven naar beneden: Headlines + video, nieuws, video's, verslag, cd-recensies, populaire festivals / artiesten / spotify, festival- en concertagenda en uiteindelijk de festivalinfo / podiuminfo / cabaretinfo inhoud en daaronder het grijze colofon. Ik gebruik FireFox, als dat een reden zou kunnen zijn.

 0
Avatar Sjoerd92
ma 24 jun 2013 14:51

Sjoerd92 Ik heb m zowaar gevonden! Rechterkant onder populaire festivals, artiesten en spotify playlist tips!

 0
Avatar Stofje
ma 24 jun 2013 15:11

Stofje Verdorie, ik faal nog steeds?

Screenshot: http://i42.tinypic.com/dnhsfl.jpg

 0
Avatar RobZ
ma 24 jun 2013 17:27

robz Groter scherm kopen ;-) Site is tegenwoordig responsive en past zich automatisch aan op een beperkte schermgrootte. Jij kijkt naar de tablet-modus. Sommige elementen worden dan verborgen. Past anders niet. Zie: http://tinypic.com/r/2w3z29u/5

Stofje schreef:
Verdorie, ik faal nog steeds?

Screenshot: http://i42.tinypic.com/dnhsfl.jpg

 0
Avatar Stofje
ma 24 jun 2013 17:40

Stofje Zoiets dacht ik al ja, m'n laptop is onlangs gecrasht dus zit momenteel op m'n zwaar verouderde computer+beeldscherm. Nou ja, mis ik blijkbaar een aantal zaken bij Festivalinfo, het verklaart in ieder geval het gemis :-).

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.