'TT-festival in Assen blijft gratis en zonder hekken'

hekkengroot
'TT-festival in Assen blijft gratis en zonder hekken'
Door Marz667 op 27 juni 2013 - 13:23 1 'Het gratis toegankelijke TT Festival in Assen heeft alleen toekomst als de Asser binnenstad met hekwerken wordt afgesloten', dat zegt mede-eigenaar Jens Koudstaal van evenementenbureau GK Producties in Leeuwarden, dat het festival dit jaar organiseert.

De nieuwe organisator opperde gisteren dit idee, om zo glas en blik te weren, want dat zorgt voor onveilige situaties. Loco-burgemeester Jaap Kuin laat echter weten dat het festival gratis blijft en er ook niet overal hekken komen rond de binnenstad.

Veel boze Assenaren vreesden dat er in navolging van de hekken, ook entree betaald moet worden. Op de website van het TT-festival staat nu een speciale verklaring dat dit niet het geval is.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lowlandsicoonnews

MAATSCHAPPELIJK-POLITIEKE LOWLANDS-PROGRAMMA BEKENDLowlands-gangers kunnen ook in 2013 op zaterdag- en zondagochtend weer wakker...

brandnewsklein3

BRAND NEW-CONCERTEN AFGELAST VANWEGE ONOVERKOOMBARE... Het concert van Brand New op woensdag 21 augustus in de Amsterdamse Melkweg...

REACTIES

Avatar DownNOLA
ma 01 jul 2013 08:18

DownNOLA Via Facebook kreeg ik zo'n typische "delen a.u.b." bericht over een meisje dat tijdens de Nacht van Assen een lege wijnfles op haar hoofd gekregen had met verstrekkende gevolgen voor haar gezicht, nou deel ik dat soort dingen bijna nooit omdat ik de achtergrond niet ken, maar dit vroeg toch wel om hekken en fouillering als ik het zo lees. Bij Gklastonbury op tv viel me ook weer op dat mensen op de eerste rij staan met flessen en halve literblikken daar mag je dat blijkbaar allemaal meenemen (ook omdat volgens mij aan het einde van de wei bij de Pyramid Stage de camping al begint) blijft vreemd.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.