XO Live komt met wereldprimeur

Extema
XO Live komt met wereldprimeur
Door Daphne_W op 01 juli 2013 - 13:32 1 XO Live, voorheen Extrema Outdoor, komt op de komende editie met een wereldprimeur. Door het downloaden van een applicatie voor op je telefoon kun je onderdeel zijn van de openingsshow van XO Live. ‘Showbile’ wordt gelanceerd en is een innovatieve app die een primeur in de festivalwereld brengt. Wat de app precies inhoudt, is nog geheim. De app is onderdeel van Extrema’s XO Lab en heeft de naam ‘XO Opening Show’ gekregen. De gratis te downloaden applicatie is voor zowel iPhone als Android via de app stores. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan de openingsshow staan ook onder andere de timetable en de plattegrond exclusief in de app. De bezoekers die de app downloaden maken kans op een reis naar Ibiza, een upgrade naar een zogenaamd XO Plus-ticket en kaarten voor het festival in 2014.

Het festival vindt zaterdag 13 juli plaats op het recreatiestrand van Aquabest bij Eindhoven. Artiesten als Major Lazer, Justice, Knife Party, Duke Dumont, Dada Life, Sub Focus, Solomun, Sunnery James & Ryan Marciano en Nicky Romero staan op het affiche. Voor een ticket betaal je 59 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hamburg Metal Dayz

HAMBURG METAL DAYZ MET CHILDREN OF BODOM, CALIBAN EN...Tijdens het Reeperbahn Festival in Hamburg worden ook de Hamburg Metal Dayz...

solarweekendfestivalnews

BIJNA ALLE TICKETS VOOR SOLAR WEEKEND FESTIVAL... Inmiddels zijn bijna alle kaarten voor het Solar Weekend Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.