De Pul neemt Parkpop Veghel over

parkpopveghel
De Pul neemt Parkpop Veghel over
Door HarmG op 15 juli 2013 - 15:50 1 Aanstaande vrijdag zouden onder meer Nielson op Parkpop Veghel spelen, maar dat feest gaat helaas niet door. De Burgemeester heeft namelijk alle vergunningen ingetrokken. Dit gebeurde naar aanleiding van de hiphop editie die kortgeleden plaatsvond. Een aantal mensen zou toen mishandeld zijn op het terrein.

De organisatie meldt dat het de uitspraak nogal voorbarig en buitenproportioneel vindt. De agent die namens de politie evenementen in Veghel coördineert, zou middels onhandige tweets een verkeerd beeld hebben opgeroepen.

Poppodium De Pul te Uden heeft nu besloten het festival te helpen en organiseert aanstaande vrijdag zelf Parkpop Veghel Indoor met onder meer een optreden van Nielson. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa en kosten 7,50 euro.


Persistence Tour 2014

EERSTE NAAM PERSISTENCE TOUR 2014 IS STRIFEDe eerste act voor de Persistence Tour 2014 in 013 is bekend: De Amerikaanse...

Feest in het park13

KAARTVERKOOP FEEST IN HET PARK GAAT HARD De kaarten voor Feest in het Park 2013 gaan hard dit jaar. De weekendtickets...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.