Festivalinfo komt met regio-selectie in festivalagenda

Festivalinfo regio zoeken
Festivalinfo komt met regio-selectie in festivalagenda
Door RobZ op 26 juli 2013 - 12:54 1 Een langekoesterde wens van Festivalinfo gaat vandaag in vervulling. We voegen een regio-functie toe aan onze festivalagenda. Dit betekent dat je uit kunt vinden, welke van de meer dan 1500 festivals die elk jaar in onze agenda staan, bij jou in de buurt gehouden worden. Zoeken kan op plaats en postcode. Ook in België! Je kan verder selecteren op afstanden van 10, 30 en 100 kilometer en op festivals die vandaag, komende week en komende maand gehouden worden.

Als je een moderne browser hebt en je je locatie met Festivalinfo deelt, dan tonen wij je automatisch de festivals bij jou in de buurt!

Hier check je welke festivals er bij jou in de buurt gehouden worden!. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Als je goede ideëen hebt voor nieuwe killing features, dan horen we dit natuurlijk ook graag!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Incubate

HIPHOP-PROGRAMMA OP INCUBATE MET MASTA ACE, DVTCH...In voorgaande jaren stonden er al hiphop acts op Incubate waaronder Kid Ink....

Mann Friday

MANN FRIDAY IN ÉÉN WEEKEND NOORDERZON EN RELEASESHOW... De Britse/Zuid-Afrikaanse band Mann Friday is toegevoegd aan de line-up van...

REACTIES

Avatar Urethra
vr 26 jul 2013 14:33

Urethra Dit is wel een handig snuffie jongens! goed bezig!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.