Gratis drinkwater, besprenkelingssysteem en meer maatregelen tijdens tropisch festivalweekend

besprenkelingsysteemdour
Gratis drinkwater, besprenkelingssystee- m en meer maatregelen tijdens tropisch...
Door Marz667 op 01 augustus 2013 - 10:32 1 Het Festival Dranouter, Nirwana Tuinfeest en Reggae Geel nemen maatregelen tegen de tropische warmte die de komende dagen voorspeld wordt. Vrijdag wordt een tropische warmte van zo'n 37 graden voorspeld.

Dranouter komt met een extra schaduwplek en gratis drinkwaterkraantjes. Bezoekers van Reggae Geel mogen zelf ook water meenemen naar het festivalterrein, ook komen er heel wat extra punten met gratis drinkbaar water en op verschillende plaatsen komt een besprenkelingssysteem.

Vrijdag worden er op Nirwana Tuinfeest bij elk tappunt gratis bekers water verstrekt. Ook tipt het festival via hun Twitter-profiel dat bezoekers niet te veel alcohol moeten drinken met de komende tropische hitte.

Zomerparkfeest Venlo laat weten ook extra warmtemaatregelen te nemen. Zo worden er extra ventilatoren geplaatst in de tenten om meer luchtcirculatie te genereren. Op het terrein en op de wc’s zullen extra waterpunten worden geplaatst ter verfrissing. Er zal ook gezorgd worden voor extra schaduwplekken en een insmeerbalie met zonnebrandcrème.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lakedance

AUGUSTUS-EDITIE VAN LAKEDANCE IS HELEMAAL UITVERKOCHTDe tweede editie van Lakedance 2013 is helemaal uitverkocht. Op het festival...

bredabarst

BREDA BARST ‏KRIJG EEN NIEUW PODIUM Vol trots kondigt Breda Barst ‏vandaag hun nieuwe podium Suikerbeat aan. Deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.