Meer dan 100 theatervoorstellingen op LMBG FSTVL 2013

LMBG FSTVL
Meer dan 100 theatervoorstellinge- n op LMBG FSTVL 2013
Door sjoertb op 02 augustus 2013 - 11:58 1 Van woensdag 7 tot en met zondag 11 augustus vindt weer het LMBG FSTVL plaats in het Maasplassengebied in Midden-Limburg. Een zomerfestival met onder andere theatertochten en straattheater op bijzondere locaties zoals fabriekshallen, boerderijen, schuren, kerken, in en op de Maasplassen en op en rond het platteland.

DudaPaiva Company speelt in de ECI Cultuurfabriek de première van de nieuwe voorstelling Break a Legend. Het jeugddansgezelschap Project Sally speelt twee gratis toegankelijke previews van de show 'Bull’s Eye'.

Meestervertellers André Manuel en Geert Hautekiet sluiten het festival af op het terrein van de oude Boerenbond in Roggel.

In totaal zijn er meer dan 100 voorstellingen op meer dan 40 locaties te zien. De meeste voorstellingen zijn gratis mee te maken.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Uitfeest

JUNGLE BY NIGHT, ORLANDO EN MEER GRATIS OP UTRECHT... Jungle by Night, Florian Wolff, Lilian Hak, Marten de Paepe, Anthony’s...

UITutrecht1

NIELSON, SEF, FEEST DJ RUUD EN MEER OP UTRECHTSE... Bakermat, Hitjeskanon, Nielson, DJ Alvaro, Sef & The Flexican, 't...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.