''The Prodigy wilde niet schuiven voor Prince als Neil Young-vervanger''

pukkelpop2013groot
''The Prodigy wilde niet schuiven voor Prince als Neil Young-vervanger''
Door Marz667 op 20 augustus 2013 - 13:05 1 Vlaams dagblad De Tijd laat weten dat de Pukkelpop-organisatie op het punt heeft gestaan de Amerikaans popartiest Prince naar Kiewit te halen ter vervanging van headliner Neil Young & Crazy Horse. Laatstgenoemde heeft zijn Europese tournee afgezegd in verband met een ongeluk in de band.

Door het wegvallen van Neil Young zag The Prodigy echter hun status van headliner vrijdag op de Main Stage verstevigd. De krant laat weten dat de organisatie bijna rond was met Prince, maar The Prodigy wilde zijn positie als afsluiter van de Main Stage niet afgeven aan de Minneapolis Midget.

"Het zijn has-beens. Maar has-beens die grote massa's in beweging kunnen zetten, zijn de helden van de natie op hedendaagse muziekfestivals", schrijft Thomas Peeters in De Tijd. De dancehall dj-act Major Lazer werd uiteindelijk de vervanger op Pukkelpop.Brussels Summer Festival

DATA BRUSSELS SUMMER FESTIVAL 2014 BEKENDGEMAAKTDe 12e editie van het Brussels Summer Festival dat gehouden werd van 9 tot en...

Cult & Tumult

GO BACK TO THE ZOO EN JEROEN VAN DER BOOM OP CULT &... Go Back To The Zoo en Jeroen van der Boom zijn toegevoegd aan de line-up...

REACTIES

Avatar DownNOLA
di 20 aug 2013 14:10

DownNOLA Objection, hearsay, your honor. Dat pretenieuze VRT teletekst en dagblad journalisten bepalen wat relevant is en wat niet is ook wel behoorlijk....pretenieus. Heeft Liam van the Prodigy een andere laptop waar alle muziek al opstaat dan de zo bejubelde en zogenaamd vernieuwende local hero Netsky of Diplo bijvoorbeeld?

 0
Avatar jeroensiep
di 20 aug 2013 16:44

jeroensiep Ik vind het nog steeds maar een raar verhaal, eerst was het nog een gerucht. Nu word het overal als nieuwbericht geplaatst. Ze speelden niet eens dezelfde dag.

 0
Avatar JackBristow
di 20 aug 2013 17:13

JackBristow Wat een bullshit! Proberen ze iets goed te praten? Achteraf heb je niets aan deze info

 0
Avatar DownNOLA
di 20 aug 2013 19:58

DownNOLA Als er iedere week 3 festivals zijn in het land krijg je ook de festival-show-nieuws bijlages. Kranten zijn eigenlijk al jarenlang echt dode boom alleen weten ze dat bij de redacties nog niet.

 0
Avatar BasP
wo 21 aug 2013 09:21

BasP Als het echt zo was kan je het ook omgekeerd zien, het grote ego van Prince weigert om op te treden als hij geen afsluiter is. Maar hij heeft pas geleden nog lopen cashen in Amsterdam dus hij kan weer vooruit.

 0
Avatar fuchsy77
do 22 aug 2013 08:53

fuchsy77 BasP schreef:
Als het echt zo was kan je het ook omgekeerd zien, het grote ego van Prince weigert om op te treden als hij geen afsluiter is. Maar hij heeft pas geleden nog lopen cashen in Amsterdam dus hij kan weer vooruit.


"Cashen" HAHAHAHAHAHAHA!

 1
Avatar Korenwolf
vr 23 aug 2013 13:38

Korenwolf http://www.humo.be/pukkelpop/252507/review-neil-young-crazy-horse-op-pukkelpop-2013

uhm...

 0
Avatar hansjuvefan
za 24 aug 2013 10:25

hansjuvefan Kerel Korenwolf, nooit gehoord van ironie?

 0
Avatar BasP
ma 26 aug 2013 10:48

BasP fuchsy77 schreef:
BasP schreef:
Als het echt zo was kan je het ook omgekeerd zien, het grote ego van Prince weigert om op te treden als hij geen afsluiter is. Maar hij heeft pas geleden nog lopen cashen in Amsterdam dus hij kan weer vooruit.


"Cashen" HAHAHAHAHAHAHA!

Cashen ja, waarom anders de entreeprijs van 100 euro? Maar van mij mag ie hoor, genoeg gekken die het betalen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.