Rookverbod tijdens ITGWO

smokersfestivalnws
Rookverbod tijdens ITGWO
Door HarmG op 28 augustus 2013 - 14:17 1 Het college van Burgemeester en Wethouders van Vlieland heeft op 9 april 2013, op grond van artikel 2:18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlieland een rookverbod ingesteld. Dit rookverbod is nog steeds van kracht en naar alle waarschijnlijkheid dus ook tijdens Into The Great Wide Open.

Het rookverbod geldt in of binnen en afstand van 30 meter van de bossen, op heide of veengronden en in de duingebieden en geldt tot nader order. Momenteel is de situatie code oranje, wat betekent dat er op Into The Great Wide Open niet gerookt mag worden op bovengenoemde plaatsen en het sportveld.

De kans is echter groot dat het gaat regenen, zo meldt 3voor12. In dat geval wordt het verbod normaal gesproken opgeheven.

Het festival vindt plaats van 5 tot en met 8 september en is helemaal uitverkocht. Hier vind je al onze Into The Great Wide Open 2013 info.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Let's Get Lost

THE HORSE COMPANY VOOR HET LAATST TE ZIEN OP LET'S...De Zwolse band The Horse Company stopt ermee. De band is opgericht in 2006...

Hit The City 2013

NIEUWE NAMEN VOOR HIT THE CITY Hit The City voegt vandaag een aantal nieuwe namen aan het programma toe....

REACTIES

geen avatar
do 29 aug 2013 17:14

greenstein wtf

 0
Avatar De_Hamer
do 29 aug 2013 17:22

De_Hamer Faalactie...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.