88.000 euro van Stadsfeest Doetinchem-baromzet gestolen

geldkluisdagobert
88.000 euro van Stadsfeest Doetinchem-baromzet gestolen
Door Marz667 op 03 september 2013 - 10:30 1 De Stadsfeest Doetinchem-organisatie heeft bekend gemaakt dat 88.000 euro van de baromzet is gestolen. De diefstal werd zondagmorgen ontdekt. Het geld was verdwenen uit een afgesloten kluis in de afgesloten Catharinakerk. Er waren geen sporen van braak.

De organisatie heeft zondagavond een emotionele toespraak gehouden over de diefstal en de ontwikkelingen daaromheen. Daarbij is het publiek met klem gevraagd om donaties te doen en zo te voorkomen dat de organisatie in de financiële problemen komt.

Een aanzienlijk deel van de gestolen baromzet is ondertussen teruggevonden. Om welk bedrag het gaat en waar het geld precies is gevonden, is niet bekendgemaaktgemaakt. De Stichting Stadsfeesten Doetinchem heeft aangifte gedaan van de diefstal.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Night of the Proms 2013

WYCLEF JEAN, WAYLON EN JORIS LINSEN OP NIGHT OF THE...De Haitiaans-Amerikaanse rapper Wyclef Jean en Waylon zijn toegevoegd aan...

kamermuziekfestivalnews

KAMERMUZIEK FESTIVAL UTRECHT WORDT ZOMEREVENEMENT Na tien succesvolle jaren heeft violiste Janine Jansen besloten om haar...

REACTIES

Avatar DownNOLA
di 03 sep 2013 14:51

DownNOLA Sta je dan met je muntjes systeem.....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.