Recensies: KoRn, Neil Young, Def Leppard, Lambchop

Door Stofje op 28 augustus 2006 - 16:21 1 Zo op het gehoor klinkt het best aantrekkelijk. "De nieuwe van..." en vul daar maar een grote naam in. Festivalinfo en Podiuminfo.nl recenseerden de afgelopen weken o.a. KoRn, Fatboy Slim en Def Leppard. Dat zijn toch grote namen, maar alle drie brachten een album uit met al bestaand materiaal. Hieronder een overzicht.

KoRn - Live and Rare
KoRn is de band rond Jonathan Davis en kan gezien worden als de uitvinder van de nu-metal. De band heeft een hele matige live-reputatie en dus is het tamelijk verrassend dat de band een live-album uitbrengt. Wat onze recensent ervan vond, kun je lezen door op onderstaande link te klikken.

Lees hier de recensie van KoRn - Live and Rare

Neil Young - Living with war
Levende legende Neil Young is boos op het Amerika van George Bush en daar put hij inspiratie uit. In zeer korte tijd schreef en maakte hij dit album.

Lees hier de recensie van Neil Young - Living with war

Def Leppard - Yeah!
Eerder dit jaar stond de oude glamrockband Def Leppard op Arrow Classic Rock. De band heeft een nieuw album gemaakt, vol covers met een Def Leppard-sound.

Lees hier de recensie van Def Leppard - Yeah!

Lambchop - Damaged
Kort geleden verscheen er al een album van Lambchop op Festivalinfo. Dat waren voornamelijk zogenaamde 'leftovers'. Nu is de band echt terug met Damaged. Op 5 november te zien in Paradiso!

Lees hier de recensie van Lambchop - Damaged

En we zeiden het in de inleiding al: Ook Fatboy Slim heeft een niet-nieuw nieuw album gemaakt. Een Greatest Hits album. Het album Fatboy Slim - Greatest hits, dus.

Een album dat zeker de moeite waard is, is dat van Black Keys - Magic Potion. Een album vol jazzy, bluezy klanken.

We recenseerden de afgelopen tijd veel meer albums. Een volledig rijtje is te vinden in onze recensiesectie!Friesland-Vlag.jpg

NIEUW PODIUM IN LEEUWARDEN OPENT MET FESTIVALTot voor kort beschikte de Friese hoofdstad Leeuwarden niet over een eigen...

Crossing Border logo2

CASSANDRA WILSON OPENT CROSSING BORDER De organisatie van Crossing Border licht weer een tipje van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.