Dancefestival TomorrowWorld informeert bezoekers over drugs

TomorrowWorld
Dancefestival TomorrowWorld informeert bezoekers over drugs
Door Maybellenee op 27 september 2013 - 11:25 1 TomorrowWorld is de Amerikaanse variant van het Belgische dancefeest TomorrowLand, dat sinds 2005 wordt georganiseerd in Boom, nabij Antwerpen. De organisatie van het driedaagse festival verwacht 50.000 bezoekers per dag in Chattahoochee Hills in Atlanta. Onder meer Tiësto en Armin van Buuren treden er op.

Tijdens de eerste editie van TomorrowWorld in Florida wordt het bezoekers niet louter afgeraden drugs te nemen, ze worden tevens geinformeerd over welke hoeveelheden tot een overdosis kunnen leiden.

Projectmanager Shawn Kent van ID&T benadrukt dat TomorrowWorld een zero-tolerancepolicy handhaaft met betrekking tot drugs en dat er ook actief naar drugs gezocht wordt, maar legt uit dat drugsgebruik niet uit te sluiten valt. "Het is een maatschappelijk probleem", zegt hij.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg

EERSTE NAMEN EUROSONIC NOORDERSLAG 2014 BEKENDDit jaar ligt met Eurosonic Noorderslag in Groningen de focus op Oostenrijk,...

Festyland 20137

WINNEN 2X2 3 DAGEN TICKET EN 1X2 3 DAGEN CAMPING... Op FestyLand zijn de grootste Nederlandse namen te bewonderen. Denk dit jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.