Recensies: Slayer, Napalm Death, Hatebreed, Walls of Jericho

Door Stofje op 12 september 2006 - 11:59 1 In dagen dat het Christendom zich laat gelden rondom Madonna-shows en 9/11 weer volop in de media is, worden er ook veel anti-Christ cd's uitgebracht. Slayer, Napalm Death, Hatebreed en Walls of Jericho staan niet bekend om hun sympathie voor het Christendom en belichten liever de donkere kant van deze religie.

Slayer - Christ Illusion
Eén van de bekendste anti-christ-bands is Slayer. De band staat op vrijdag 20 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch en op 9 november in de Brabanthal in Leuven.

Lees hier de recensie van Slayer - Christ Illusion

Napalm Death - Smear Campaign
Toegegeven, deze recensie staat er al sinds 2 september, maar hij past toch mooi in dit metal-rijtje. Te zien op 22 oktober in de Patronaat en 6 november in de Effenaar.

Lees hier de recensie van Napalm Death - Smear Compaign

Hatebreed - Supremacy
Ook Hatebreed gaat richting Effenaar en wel op 13 november. De Amerikaanse band stond in het voorprogramma van Korn afgelopen juni.

Lees hier de recensie van Hatebreed - Supremacy

Walls of Jericho - With devils amongst us all
Op 3 december zal in de 013 de Persistence tour neerstijken, met o.a. Sick of it all en dit Walls of Jericho. Deze tour gaat langs vele grotere Europese podia.

Lees hier de recensie van Walls of Jericho - With devils amongst us al

Niet alleen metal in de recensie-sectie, uiteraard. Het Nederlandse Filthy Nelly maakt folkpunk. Niet alleen de Ierse variant, ook vele Oost-Europese invloeden komen langs op hun album Fast Feet Galore.

El Pino & The Volunteers maken country-rock. Zij zullen nog op gaan treden in Doornroosje (Nijmegen) en Bibelot (Dordrecht). Zie voor meer informatie podiuminfo.nl. Het album van El Pino & The Volunteers heet Molten City.

De Belgische An Pierlé heeft een band om haar heen verzameld. Samen met White Velvet verandert er niet desastreus veel, An Pierlé blijft gewoon... An Pierlé. Lees hier de recensie van An Pierlé en White Velvet.

Maar, om tóch met metal af te sluiten: Roadrunner Records bracht haar jaarlijkse DVD uit, Roadrage 2006, met nummers van Slipknot, Fear Factory en Machine Head.LownoiseMethal.jpg

CHARLY LOWNOISE EN MENTAL THEO EN MEER OP A... Vorig jaar was Festivalinfo aanwezig bij A Nightmare in Rotterdam, ook dit...

Bazar Curieux

PROGRAMMA BAZAR CURIEUX COMPLEET Het programma van de zevende editie van Bazar Curieux , die plaatsvindt op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.