Verloting 2 x 2 kaarten European Hardcore Party # 7

Door yeahroen op 27 februari 2002 - 09:18 -- Deze wedstrijd is afgelopen. Het heeft geen zin nog te reageren. --

In onze nieuwsbrief verscheen het al wat eerder, maar nu ook op de site:

Elke hardcore ( punk metal crossover) liefhebber zal het al lang weten. 23 Maart wordt in Maastricht voor de zevende keer de European Hardcore Party gehouden. Eerdere edities waren een groot succes. De EHCP zijn inmiddels beroemd en berucht in de hardcore en punk scene. Dit jaar is de headliner het zeer populaire IGNITE, welke speciaal voor dit evenement een optreden doet in Europa. Verdere namen zijn ook niet misselijk. O.a. Born From Pain, Blood Or Whiskey, Mad Sin, Sub Zero, Oxymoron en Peter Pan Speedrock zullen de Platte Zoal in Maastricht op zijn kop zetten. Wij zullen er verslag van gaan doen, maar ook jij kunt er bij zijn, lees rustig verder....
De info met volledige line-up [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=336]vind je hier[url]

Fijn festival he? In samenwerking met de vriendelijke mensen van de Noizz Music Company mag Festivalinfo 2 x 2 kaarten voor dit festival verloten. Wat je hier voor moet doen?
Niet veel eigenlijk : stuur een mailtje naar [url=mailto:[email protected]][email protected][url] onder vermelding van European Hardcore Party. Wij verloten de kaarten onder de inzenders. Op 9 maart maken wij de winnaars bekend op Festivalinfo.nl. Wij nemen via e-mail contact op als je een van de winnaars bent, pas dan hoef je je postadres te geven en ontvang je twee kaarten per reguliere post.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.